هیالورونیک اسید چیست و چه کاربردی دارد؟ محصولاتی که حاوی اسید هیالورونیک هستند برای آبرسانی و ایجاد نرمی و لطافت پوست استفاده میشوند. جالب است بدانید که هیالورونیک اسید طبیعی، به میزان 15 گرم در همه بافتهای بدن وجود دارد.
در روش اسیدتراپی از انواع اسید برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی استفاده میشود. اما با اینکه این اسید به طور طبیعی در بدن هر کسی وجود دارد اما برای جوانسازی و آبرسانی پوست میتوان آن را از طریق محصولات حاوی این نوع اسید مانند سرم اسید هیالورونیک اوردینری، پمادها و کرمهای مرطوبکننده، قطره چشم و غیره دریافت کرد.
تاریخچه هیالورونیک اسید HA
کشف این نوع اسید، توسط دو دانشمند به نامهای کارل مایر و جان پالمر در سال 1930 اتفاق افتاد. آنها در حال تحقیق و بررسی روی زجاجیه چشم بودند که با یک ماده ژلهای روبرو شدند و آن را هیالورونیک نامگذاری کردند، واژه هیالورونیک به معنی شفاف و زلال است.
انواع هیالورونیک اسید کدامند؟
در ادامه قصد داریم به بررسی انواع محصولاتی که شامل این اسید هستند بپردازیم:
- کرم هیالورونیک اسید: کرمهای حاوی این محصول خاصیت آبرسانی و مرطوبکنندگی پوست را دارند و در درمان زخم و جای جوش نیز استفاده میشوند.
- سرم هیالورونیک اسید: یکی دیگر از محصولات مهم که حاوی این اسید هست سرمهای پوست هستند. این نوع سرمها، در جوانسازی پوست، از بین بردن چین و چروک و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست کاربرد دارند. با خرید سرم هیالورونیک اسید ترواسکین میتوان از بسیاری از خواص این اسید استفاده کرد.
- ژل اسید هیالورونیک: یکی از روشهای جوانسازی پوست، تزریق ژل هیالورونیک است. این محصول، برای از بین چین و چروک و صاف شدن پوست استفاده میشود.
- قطره چشمی اسید هیالورونیک: این نوع از محصول برای خشکی چشم کاربرد دارد، با افزایش سن خشکی چشم بیشتر میشود در این شرایط با خرید پچ دور چشم هیالورونیک اسید ایمیجز میتوان مشکلات چشم را برطرف کرد. این محصول، برای افرادی که از لنزهای تماسی چشم استفاده میکنند کاربرد دارد.
- اسید هیالورونیک به صورت خوراکی: میتوان این ماده را به صورت خوراکی نیز مصرف کرد، بد نیست بدانید این محصول برای تسکین درد دندان و لثه کاربرد دارد.
طرز استفاده از Hyaluronic Acid
طرز استفاده از این ماده، به هدف شما از مصرف آن بستگی دارد. همانطور که اشاره شد اغلب اوقات میتوان این ماده را در انواع سرم و کرمهای مرطوبکننده و انواع ماسک صورت مانند ماسک هیدروژلی هیالورونیک اسید مصرف کرد. برخی از انواع محصولات حاوی این ماده، پمادها هستند که برای درمان جای جوش و بخیه کاربرد دارند.
خواص هیالورونیک اسید برای پوست چیست؟
همانطور که تا اینجای مطلب متوجه شدید این محصول بسیار مهم و مفید برای اهداف متعددی کاربرد دارد. در ادامه برخی از خواص هیالورونیک اسید را بیان کردیم:
- زیبایی و جوانسازی
- حوزه پزشکی
- کاهش التهاب
- از بین بردن جای زخم
- رفع خشکی چشم
- آبرسانی پوست
- درمان درد مفاصل
- درمان جوش
- درمان آرتریت (التهاب مفصل)
درمان جوش صورت با هیالورونیک اسید اصل
آیا میدانید واقعا برای جوش صورت چی خوبه؟ استفاده از این اسید، یکی از موادی است که درمان آن در رفع جوشهای صورت تضمینی است و در صورت درمان، میتوانید از درمان همیشگی جوشهای خود مطمئن باشید.
درمان دائمی سیاهی دور چشم
سیاهی دور چشم، مشکلی است که معمولا به راحتی درمان نمیشود و معمولا افرادی که از این مشکل رنج میبرند روشهای مختلفی را برای رفع این مشکل انجام دادند. محصول حاوی این اسید، برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی مخصوصا سیاهی دور چشم کاربرد دارد.
اسیدتراپی و پایانی برای بینی گوشتی
همانطور که در بالا اشاره شد از این ماده معجزه آسا، در فیلرهای تزریقی بدن نیز استفاده میشود. بنابراین شما میتوانید برای اصلاح فرم بینی خود از فیلرهای حاوی این ماده کمک بگیرید و بدون نیاز به جراحی بینی، فرم بینی خود را تغییر دهید.
هیالورونیک اسید برای ابریشمی کردن مو
همانطور که در ابتدا ذکر شد مهمترین ویژگی این ماده آبرسانی و ایجاد نرمی و لطافت است. بنابراین با استفاده ازاین ماده در انواع ماسک و سرم مو میتوانید از این ویژگی این ماده، برای درمان بسیاری از مشکلات موی خود کمک بگیرید.
چه کسانی میتوانند از اسیدهیالورونیک استفاده کنند؟
به طور کلی، استفاده از محصولات حاوی این ماده هیچ مشکلی ندارد و برای همه قابل استفاده است. بنابراین افراد با انواع مشکلات پوستی خود میتوانند به نتایج دلخواه خود برسند.
چه کسانی نمیتوانند از (HA) استفاده کنند؟
نظرات درباره هیالورونیک اسید، نشاندهنده رضایت کاربران از این محصول و نداشتن هیچگونه عوارض جانبی است، اما بهتر است در صورتی که آلرژی دارید از این محصول استفاده نکنید، همچنین خانمهای باردار از مصرف محصولات خوراکی اسید هیالورونیک خودداری کنند.
چرا استفاده از هیالورونیک اسید برای پوست مناسب است؟
با اینکه گفته شد هیالورونیکاسید به طور طبیعی در بدن وجود دارد اما با افزایش سن میزان تولید این ماده در بدن کمتر میشود. بنابراین برای کاهش اثرات پیری و مشکلات پوستی استفاده از محصولات حاوی این ماده مانند سرم هیالورونیک اسید (bioaqua) پیشنهاد میشود، در صورتی که خواهان نتیجه بهتری هستید تزریق این اسید را توصیه میکنیم.
میزان HA در محصولات مختلف
همانطور که اشاره کردیم محصولات زیادی حاوی این اسید هستند، شما میتوانید در همه محصولات شامل سرم، نرمکننده و مرطوب کننده پوست، این ماده را مشاهده کنید. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که میزان اسید در هر کدام از این محصولات با هم متفاوت است.
روش مصرف
در ادامه مطلب هیالورونیک اسید چیست با روشهای متعدد مصرف هیالورونیک اسید آشنا خواهید شد:
- تزریق
- هیالورونیک اسید برای پوست
- اسید هیالورونیک خوراکی
- قطره چشم
- زیر پوستی
- تماس از طریق بینی
- دستگاههای تنفسی
عوارض جانبی هیالورونیک اسید چیست؟
در حالت کلی استفاده از این ماده هیچگونه عوارضی ندارد، اما تحقیقات نشان میدهد در بعضی از افراد و شرایط ممکن است عوارضی ایجاد کند.
به طور مثال خانمهای باردار بهتر است در دوره بارداری خود از مصرف این ماده خودداری کنند، همچنین افرادی که سرطان دارند ممکن است به این اسید حساسیت داشته باشند.
نکته مهم این است که معمولا این عوارض در صورت تزریق اسید پیش میآید و مصرف موضعی محصولات حاوی این ماده مشکلساز نیست.
مراقبتهای پس از تزریق هیالورونیک اسید چیست؟
برای کسب نتیجه دلخواه و ماندگاری از استفاده از این محصول، بهتر است پیشنهادهای زیر را جدی بگیرید:
- مصرف آب و مایعات بعد از تزریق فیلر
- رعایت تمام نکات و دستورالعملها
- پرهیز از دستکاری کردن و ماساژ محل
- پرهیز از مصرف الکل و دخانیات تا یک روز بعد
- خودداری از سشوار کشیدن
- خودداری از شما و سونا تا یک روز بعد
مدت ماندگاری
استفاده از این اسید یک روش موقتی زیبایی است، اما بهطور متوسط حدود 18 ماه ماندگاری دارد و بعد از آن لازم است درمان خود را تکرار کنید.
سخن پایانی و قیمت هیالورونیک اسید
در این مطلب از هیالورونیک اسید از گلدن فیس بررسی کردیم که هیالورونیک اسید برای چی خوبه؟ این نوع اسید، یک ماده جادویی برای انواع مشکلات پوستی، چشمی و مفاصل استخوان است و در بیشتر محصولات مراقبتی پوست دیده میشود. اما پیشنهاد میشود با همه مزایایی که این ماد دارد قبل از مصرف با پزشک متخصص پوست مشورت کنید.