کاشت ابرو بهتره یا میکروبلیدینگ؟ اگر هنوز نمیدانید کدام یک از این روش ها را برای داشتن ابروهایی پرپشت و زیبا انتخاب کنید این مطلب مناسب شماست.
شکی نیست که داشتن ابروهایی خوش فرم و هماندازه یکی از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در زیبایی چهره است. عواملی چون ژنتیک، عادتهای نادرست آرایشی و بیماریهای هورمونی و آرایش بیش از حد میتواند باعث ریزش ابرو شود.
از طرف دیگر بانوان و آقایان همیشه به دنبال راهی برای فرم دادن به ابروهای خود هستند تا چهره بهتری داشته باشند. از گذشته های دور، زنان از محصولات آرایشی برای پرپشت تر جلوه دادن ابروهای خود استفاده میکردند، با این وجود، علاقه زیادی به راهکارهای دائمی و ماندگار محبوبیت بیشتری دارد.
کاشت ابرو یا میکروبلیدینگ ابرو از روشهای دائمی و ماندگار برای داشتن ابروهای زیبا است. در ادامه ابتدا کاشت ابرو و میکروبلیدینگ ابرو را بررسی و سپس به مقایسه آنها میپردازیم.
کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یکی از راهکارهای دائمی برای داشتن ابروهای پرپشت است، در این روش، ریشههای پیازه مو از سایر قسمتهای بدن جدا شده و به قسمت ابرو منتقل میشوند. به طور معمول ریشه پیازه مو از نواحی پشت سر و گوش برداشته میشود.
در واقع کاشت ابرو یک گزینه آرایشی عالی برای کسانی است که ابروهای کم پشتی دارند یا اصلا ابرو ندارند. کاشت ابرو معمولاً با بی حسی موضعی انجام می شود و چند ساعت طول می کشد تا کامل شود.
در طول این عمل، جراح فولیکولهای مو را از ناحیه اهداکننده برداشته و سپس آنها را به قسمت ابرو پیوند میدهد. سپس جراح برشهای کوچکی در ناحیه ابرو ایجاد میکند و فولیکولهای مو را درون آنها قرار میدهد. تعداد فولیکول های کاشته شده بستگی به میزان ابروی شما دارد.
کاشت ابرو کاملا بیخطر بوده و برای افرادی که در ابروی خود دارای شکستگی و اسکار هستند بسیار مناسب است. میتوان گفت که روش کاشت ابرو برای اصلاح بخشهای کوچک از بین رفته تراکم ابرو مناسب است و نسبت به روش میکروبلیدینگ ماندگاری بیشتری دارد.
هزینه کاشت ابرو چقدر است؟
هزینه کاشت ابرو از آنجایی که نوعی جراحی محسوب می شود اغلب بسیار بیشتر از میکروبلیدینگ است. زمان جراحی به تعداد فولیکولهای موی مورد نیاز بستگی دارد، زیرا میتواند زمان عمل را افزایش دهد. هزینه های داروهای بیهوشی، داروهای بهبودی و آزمایش خون برای بررسی مناسب بودن نیز به هزینه کلی کمک می کند.
معایب کاشت ابرو چیست؟
برای فهمیدن این که کاشت ابرو بهتره یا میکروبلیدینگ ابرو باید با عوارض و معایب هر کدام آشنا شویم. عوارض کاشت ابرو به تجربه و مهارت جراح، دلیل انتخاب این روش و تکنیک مورداستفاده بستگی دارد. مهم ترین عوارض کاشت ابرو را بررسی می کنیم:
- اسکار بیش از حد روی پوست سر در محل برداشتن فولیکول شایع ترین عارضه است. این خطر را می توان با استفاده از تکنیکهای دیگر کاهش داد، مانند استخراج واحد فولیکولی، که می تواند منجر به ایجاد بسیاری از میکرو اسکارها در سرتاسر سر شود که قابل مشاهده نیستند و زیر خط مو قرار می گیرند.
- عوارض دیگر کاشت ابرو شامل قرار گرفتن نادرست موهای ابرو باشد که منجر به رشد ابروهایی می شود که در جهات مختلف رشد می کنند و نامنظم به نظر می رسند. این خطر را می توان با انتخاب یک روش جراحی که تراز مو را بهبود می بخشد به حداقل رساند (قبل از آن با جراح خود صحبت کنید). اگر بیمار از نتیجه ناراضی باشد، ممکن است لازم باشد پیوند دیگری را برای اصلاح انتخاب کند.
- دیگر عوارض بسیار نادر هستند و اگر نکات بهبودی به درستی رعایت شود، می توان کاملاً از آنها جلوگیری کرد.
میکروبلیدینگ ابرو چیست؟
روش دیگر برای داشتن ابروهای پرپشت میکروبلیدینگ ابرو است. میکروبلیدینگ یک تکنیک خالکوبی آرایشی نیمه دائمی است که برای بهبود ظاهر ابروها استفاده میشود. این روش شامل استفاده از یک ابزار دستی برای ایجاد ضربههای کوچک و مومانند روی پوست است که سپس با رنگدانه پر میشود.
در طول روش میکروبلیدینگ، یک تکنسین ابتدا شکل ابروهای شما را طراحی می کند تا از متقارن بودن و هماهنگی با صورت شما اطمینان حاصل کند.
سپس از یک تیغه کوچک برای ایجاد برش های ریز در پوست پر از رنگدانه استفاده می کنند تا ظاهر دلخواه را ایجاد کنند. این روش معمولاً حدود 2-3 ساعت طول می کشد تا تکمیل شود و ممکن است بعد از چند هفته نیاز به یک جلسه ترمیمی داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که رنگدانه به طور کامل در پوست شما بشیند.
رنگدانه مورد استفاده در سوزنها جوهر مخصوص خالکوبی است که برای مطابقت با رنگ طبیعی موهای ابروی موجود شما فرموله شده است. این ناحیه قبل از عمل بی حس میشود که زمان کمتری نسبت به پیوند طول میکشد.
معایب میکروبلیدلینگ ابرو چیست؟
به طور معمول عوارض میکرو ابرو نادر است و بیشتر مربوط به عفونت یا اسکار ابروهای بهبود یافته است. تقریباً عوارض میکروبلندینگ ابرو با استفاده از ضدعفونی کننده ها و تکنیک های مناسب کاهش می یابد. مهم است که اطمینان حاصل شود که متخصص زیبایی در هر قرار ملاقات از یک خودکار جدید با سوزن برای تمیزی استفاده می کند.
در مقایسه با کاشت ابرو، به دلیل اندازه و عمق کوچکتر برش ها، خطر ایجاد اسکار حداقل است و بر خلاف پوست سر و ابرو، جای زخم در ابروها وجود دارد.
محو شدن رنگ. رنگ پس از 2 تا 3 هفته محو می شود و برای تنظیم رنگ و احتمالاً به صورت سالانه پس از آن نیاز به ترمیم است. اگر فردی رنگدانه قوی تری را انتخاب کند و به خوبی از ابروهای خود مراقبت کند، ممکن است نیاز به ترمیم مجدد کاهش یابد. خطر بسیار کمی از خونریزی یا انتشار رنگ به پوست اطراف وجود دارد که ممکن است نیاز به ضخیم شدن بیشتر خط ابرو یا پاک کردن با استفاده از دستگاه لیزر داشته باشد.
کاشت ابرو بهتره یا میکروبلیدلینگ؟
هر دو روش کاشت ابرو و میکروبلیدینگ ابرو، ویژگیها و معایب خاص خود را دارند که در ادامه آنها را بررسی میکنیم:
- روش کاشت ابرو ماندگاری دائمی دارد، در حالی که میکروبلیدینگ ماندگاری موقتی دارد و در نهایت بعد از گذشت دو سه سال از بین میرود.
- بلافاصله بعد از انجام کاشت ابرو نتیجه نهایی برای فرد قابل مشاهده است، در حالی که در روش میکروبلیدینگ نتیجه نهایی بعد از چند ماه نمایان میشود.
- برخلاف روش کاشت ابرو، بعد از انجام روش میکروبلیدینگ نیازی به مراقبتهای ویژه از ابروها نیست.
- هزینههای عمل کاشت ابرو نسبت به میکروبلیدینگ بسیار بیشتر است. اما باید این نکته را در نظر داشت که نتیجه کار کاشت ابرو دائمی و همیشگی است.
- راهکار پیوند ابرو حتما باید توسط متخصص مجرب در کلینیکهای معتبر انجام شود، اما برای انجام روش میکروبلیدینگ نیازی به حساسیت کاری کاشت ابرو نیست و در آرایشگاههای مختلف میتوان آن را انجام داد.
جمعبندی کاشت ابرو یا میکروبلندینگ
در پایان مطلب کاشت ابرو بهتره یا میکروبلیدینگ بررسی کردیم که هر یک از این دو روش ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارند. در واقع روش کاشت ابرو به دلیل نداشتن عوارض جانبی جدی و آسیبزا و همچنین ماندگاری دائمی بهترین روش برای تراکم بخشیدن به ابروها است.
انتخاب بین میکروبلیدینگ و کاشت ابرو به نوع نیازها و ترجیحات شما بستگی دارد. قبل از تصمیم گیری عواملی مانند هزینه، طول عمر و زمان بهبودی را در نظر بگیرید و همیشه تحقیقات و بررسی خود را انجام دهید. انتخاب یک متخصص با تجربه و معتبر برای انجام این عمل بهترین نتیجه را تضمین می کند.